CROSSFIT WOIMA

CrossFit Woima

Kesällä 2019 Keravalle, keskustan läheisyyteen ja hyvien kulkuyhteyksien päähän aukesi lisensoitu CrossFit -sali, CrossFit Woima!

CrossFit Woima tarjoaa laadukasta ja tehokasta harjoittelua tyylikkäissä puitteissa. Cf Woiman valmennustiimin tavoite on saada kaikille kuntotasosta riippumatta kehittävä, monipuolinen ja turvallinen harrastus.

CrossFit Woiman harjoituksissa on aina ammattitaitoinen valmentaja paikalla, jolloin treenistä tulee tehokasta ja turvallista. Ryhmäkokojen pysyessä maltillisina valmentamisesta saadaan henkilökohtaisempaa ja intensiivisempää. Woiman kannustava ilmapiiri ja yhteisö luo jatkuvuuden harjoittelulle!

CrossFit Woiman tilat ovat siistit ja toimivat. Harjoitusvälineet ovat uudet ja nykyaikaiset, joilla saadaan tehtyä monipuoliset harjoitukset. Woiman ulkotilat mahdollistavat mainiot kesätreenit!

Tervetuloa CrossFit Woimaan!

Woima

Voima is finnish word for power, strength or force. In the old times W was commonly used in finnish as a first letter, in a way that is now in name Woima. Written with W name Woima depicts Finnish resilience, perseverance and sisu.
Woima contains both physical and mental endurance. These are qualities that we as firefighters need in our job but everyone else also needs in everyday life. These are qualities that we want to develop at CrossFit Woima.

Crossfit

CrossFit on Greg Glassmanin luoma harjoitusmetodi. Harjoitusmuoto on kehittynyt vuosikymmenten aikana ja on nykyään suosittu laji ympäri maailmaa.

CrossFit -harjoittelun tarkoituksena on kehittää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia, kuten voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, nopeutta, koordinaatiota, ketteryyttä, tasapainoa ja liiketarkkuutta.

Urheilullisten tulosten lisäksi CrossFit harjoitusmuotona palvelee myös päivittäisissä arjen toiminnallisissa liikkeissä.
CrossFit -harjoittelussa yhdistetään monia urheilulajeja, kuten esimerkiksi voimistelua, painonnostoa ja juoksua. Harjoitukset perustuvat vaihtelevuuteen ja monipuolisuuteen, jolloin keholle saadaan uusia ärsykkeitä.

Kovan intensiteetin harjoitukset kuuluvat CrossFit -harjoitteluun. Harjoitusten pääpaino on kuitenkin tekniikassa, huomioiden jokaisen harjoittelijan fyysiset ominaisuudet.

Ohjelmointi

CrossFit Woima luottaa Ben Bergeronin luomaan CombTrain ohjelmointiin, jossa huomioidaan monipuolisesti fyysisten ominaisuuksien kehittyminen. Ohjelmoinnin tavoite on jatkuva ja kehittyvä fyysinen valmius.

 Jokainen harjoitusviikko sisältää tasapainoisesti voimistelua, voimaharjoittelua, taitoa sekä pidempiä ja lyhyempiä metconeja (kunto-osuus). Noin kerran 7-10 päivään on raskas maksimivoimaharjoitus, jota seuraa lyhyt metcon. Harjoituksissa fokus on tekniikoiden ja liikkeiden opetuksessa sekä kertauksessa.

 CrossFit Woiman ohjelmointi sopii niin vasta-alkajalle kuin urheilijalle. Kaikki harjoitukset ja liikkeet ovat skaalattavissa kunkin harjoittelijan mukaan. 

Salin säännöt

  1. Pidä hauskaa!
  2. Jätä EGO salialueen ulkopuolelle. Valmentajat ovat sinua varten. He takaavat tehokkaan sekä turvallisen harjoittelun. Pyydä aina apua, kun sitä haluat skaalauksien ja tekniikoiden kanssa.
  3. Älä myöhästy! Saavu ajoissa tunnille. Näin arvostat valmentajan panosta, sekä kanssatreenaajien aikaa.
  4. Valmentaja valmentaa
  5. Älä kiroile! . Perheet ovat meille tärkeitä! Huutaminen ja kiroilu kuuluu välillä kovaan treenaamiseen, mutta huomioi kuitenkin kanssatreenaajasi ja heidän lapsensa.
  6. Älä pudota tyhjää levytankoa, pieniä levy- tai käsipainoja. Kaikki painot eivät kestä pudottamista. Älä huoli. Valmentajasi ohjeistaa tästäkin tunnilla.
  7. Lapset on parhaita!! Lasten tuominen salille on sallittu ja jopa suotavaa. Meillä on viihtyisä lapsiparkki, jonka vuoksi lapsilta on pääsy kielletty salialueelle.
  8. Siivoa jälkesi – haluamme pitää salimme siistinä. Siivoathan jälkesi treenien jälkeen. Hiki, veri, oksennus ja mankka jäljet putsataan aina ennen seuraavan tunnin alkua. Myös painojen pois laittamiseen varataan aikaa tunnin lopussa.
  9. Olet tervetullut seuraamaan ja odottamaan oman tuntiasi boxille, mutta varothan menemästä ihmisten tielle, joilla on treeni kesken. Salilla on varattu odottelua varten Lounge- ja mobilitytila sitä varten.
  10. CrossFit Woimassa on 0 Linja. Päihteiden ja muiden kiellettyjen aineiden alaisena urheileminen kielletty.

YHTEYSTIEDOT

Sijainti

Lintulammenkatu 8 D,
04250 Kerava

Puhelin

Janne:  040 754 2686
Valtteri:  040 575 8655
Jussi:  044 293 6535

Sähköposti

info@crossfitwoima.com

logo_WMA_vektori
WoimaSports Oy

Y-tunnus 2982173-4